top of page

La Pubilla de Ciutat Jardí a les Festes de Maig 2019

Les festes de maig de Lleida han començat amb l'alegria que suposa gaudir d'uns dies d'història, de musica, de molt color i calor i el nostre barri és present com cada any.

La presentació de les pubilles s'ha convertit en la primera cita important de la Festa Major de Lleida. El saló de plens de la Paeria va acollir un dels actes que obren les celebracions en honor a Sant Anastasi de la mà de l'alcalde, Fèlix Larrosa, i la regidora de Cultura, Montse Parra.


El primer va ser l'encarregat de donar la paraula a les deu joves que representaran una desena de barris i partides de la ciutat. Totes elles "les Pubilles" van coincidir a assenyalar la "il·lusió" i l '"honor" que els fa representar al seu barri i es van mostrar convençudes que serà una "gran experiència".


La nostra representat del barri de Ciutat Jardí, Maria Echevarría González va ser acollida per la Paeria amb el calor i el protocol que suposen aquests esdeveniments i van animar perquè continui endavant amb els seus estudis i projectes futurs.

Des de l'Associació de Veïns de Ciutat Jardí Arborètum volem donar les gràcies a la María per representar tan bé al barri.


La Festa Major es veu i viu des del barri. El jardí botànic de l'Arborètum celebra portes obertes amb la fita i deixa gaudir a tothom del seu encant i primada natura.

Des del barri tambè podem gaudir una mica dels focs artificals que pujen per d'amunt de la Seu Vella. Un quadre visual diferent i molt impactant.
Comments