top of page

Tallers participatius a Ciutat Jardí

Uns quaranta veïns de Ciutat Jardí van assistir el passat 27 de Febrer a un taller participatiu per proposar idees sobre els usos de la zona verda entre els carrers Era Val d’Aran i Roure, on hi havia previstos la construcció d'un macro-complex esportiu privat i que finalment no es construiran en aquesta zona a causa de l’oposició veïnal.

Segons van explicar assistents al taller, “hi va haver consens per habilitar un parc per fomentar la convivència entre els veïns”. En aquest sentit, es va proposar habilitar un llac, camins, zones ombrejades, jocs infantils i fonts.

“També ens agradaria poder unir-lo amb l’Arborètum i aprofitar per adequar la plaça de les Valls, que està molt abandonada”, van explicar, i van dir que “seria millor que l’actual pista esportiva sigui paral·lela amb el carrer Roure per guanyar més espai”. Hi va haver unanimitat en el fet que aquest parc estigui gestionat per la Paeria “i no per una empresa privada” i també van apuntar que els agradaria que hi hagués un edifici municipal que servís com a centre cívic.
Comments