top of page

CAMINADA POPULAR 2019

Aquest passat diumenge dia 16 de juny, ens vam posar en marxa a Ciutat Jardí i aquest cop per fer una caminada pel nostre barri.

Amb la fresca del matí una cinquantena de caminants vam posar rumb cap a l'Av. de Rovira Roure per tornar a entrar en direcció al carrer Enric Farreny el qual vam recórrer de punta a punta.


Vam conèixer, sota les explicacions d'en Ramir Bonet, historiador per moments, la construcció del canal de Pinyana, la seva funcionalitat i missió davant de la Comunitat de Regants del Canal de Pinyana on ens vam fotografiar davant  la monumental sínia d'aigua representativa.


Entrem de nou a Ciutat Jardí per la passarel·la que creua les vies de l'AVE i vam recórrer tota l'avinguda de Ciutat Jardí fins arribar al Camí del Murri el qual els transitem, al pas de domingueros, per arribar novament a la rotonda d'entrada davant de l'Escola municipal de Jardineria, per des d'alli entrar pel carrer Roure i arribar a la zona verda comunitària, punt final de la caminada, on ens havien preparat un suculent esmorzar.

Caminada_juny_2019.jpeg

Un diumenge de vivència i convivència entre veïns d'un barri que a més d'agradable, disposa d'un entorn màgic i adaptat perquè sigui recorregut caminant o amb bicicleta. Són innombrables les persones que a aquesta hora del matí realitzaven pel seu compte un recorregut semblant caminant, parlant i gaudint de l'entorn i la tranquil·litat d'un gran passeig matinal.


Com sempre els agraïments a tots els assistents que vam gaudir d'un matí excepcional. Al servei d'ordre, amb les seves armilles grogues distintives, que paralitzava tots els encreuaments perquè poguéssim caminar sense problemes de trànsit. A  l'historiador improvisat que ens va instruir sobre la llegenda de les persones i noms de carrers que vinculen el nostre barri, a els menbres de l'Associació de Veïns que no van venir a caminar per poder preparar un esmorzar a lo "gran gourmet" i sobre tot agrair a la  més petita que ens va acompanyar, l'Aina Gili  amb menys d'un any i el seu cotxet de rodes va realitzar com tots, els sis quilòmetres de recorregut, una campiona.

bottom of page