top of page

RECOLLIDA PORTA A PORTA

Lleida reafirma la seva aposta per un model de ciutat sostenible posant en marxa una prova pilot de recollida selectiva de residus porta a porta (PaP). Es farà als barris de Ciutat Jardí i Vila Montcada i consisteix a deixar els residus ben triats davant de la porta de casa, on les diferents fraccions de deixalles tenen uns dies i hores de recollida establerts per facilitar la tasca dels serveis municipals.

 

En aquesta prova pilot, es va iniciar el passat 5 de novembre del 2018, hi participaran 1.400 domicilis i uns 2.972 habitants.

Recollida_porta-porta-lleida.jpg
Captura de Pantalla 2023-09-21 a las 20.33.08.png
Recollida porta a porta Ciutat Jardí

El nou sistema de recollida de residus farà desaparèixer la majoria de contenidors del barri, reduint els sorolls i les molèsties perquè hi haurà menys vehicles de recollida al carrer. A més a més, millorarà l’aspecte i la neteja dels carrers, places i espais públics i augmentarà els índex de reciclatge i la recuperació de residus a la ciutat.

Amb la implantació d’aquest nou sistema de recollida de residus també es preveu un considerable estalvi econòmic en la gestió dels residus -el cànon de residus, els costos de tractament, els ingressos per selectiva, etcètera.

bottom of page