top of page

ESMORZAR FESTIU 2018

L'Associació de Veïns de Ciutat Jardí Les Valls i Ciutat Jardí Arborètum vam celebrar un esmorzar festiu amb tot tipus de diversions a part de la mes important, la culinaria.

Volem agrair l'actuació del Ramón Pelay, artista com pocs ni han que ens fa fer ballar i recordar quina part de la música teniem quasi oblidada i  gràcies a la seva  entrega  i col.laboració  que va revolucionar tan a la gent com al mal  temps.  Moltes gràcies Ramón,  ets un gran artista i fantàstic!

També agrair  a la Colla Castellera Los Marracos, de l'UDL, colla fundada al 2001 que va fer una final de festa i molt a pesar de la pluja, van carregar i descarregar un pilar de 4 amb la pinya dels veïns. Van venir a col.laborar amb l'associació per fer una mostra de Castells pero el temps no estava de cara i així i tot van fer pinya.

També un agraïment molt gran a l'Associació de Macs i II·lusionistes de Lleida (AMIL) que amb els tallers de màgia, tan al nens com als grans, van fer-nos trasportar al mon encantat i maravillos de la sorpresa reflectida en la cara dels més petits que no acaben de creure-s'ho el que estan veient.

Esmorzar Ciutat Jardí
Marracos.png
Amil_1.png

I com no agrair a un gran veïnat que van desafiar un diumenge fred i plujós però gràcies a la seva presència i gràcies a l'esforç dels membres de la Junta de l'Associació i molts voluntaris van aconseguir fer sortir el sol a un barri amb ganes de gaudir del seu meravellós entorn i de les seves instal·lacions

bottom of page