top of page

El carrer del Roure, una obra interminable L'objectiu és millorar la mobilitat interna al barri

El mes de setembre del 2020 L’Ajuntament de Lleida ha iniciat els tràmits per a executar i licitar la primera fase de la urbanització i prolongació del carrer del Roure, des del seu final actual, a l’altura del Parc de Bombers, fins al carrer Victòria Kent, una actuació que permetrà millorar la mobilitat interna al barri de Ciutat Jardí.

Es tracta d’un tram de 90 metres del carrer del Roure, situat entre l’Arborètum i el parc de Bombers, que permetrà completar una primera connexió transversal entre els carrers de la zona d’expansió del barri (SUR-2), des de l’avinguda de Ciutat Jardí, amb la part més pròxima a la carretera d’Osca, a través de Victòria Kent. En una segona fase, quedarà pendent allargar el carrer del Roure fins a Enric Farreny. La configuració d’aquest carrer serà de dos carrils de circulació i un carril d’estacionament en línia.

Durant les obres d’urbanització de la prolongació de Victòria Kent, que es van completar l’any 2018, ja es va urbanitzar la vorera del carrer del Roure, amb una amplada de 6,5 metres i paviment de sauló, delimitada per una vorada de formigó.




Durant tots aquests anys els partits politics de l'oposició municipal i que ara están al capdavant del Consistori han reivindicat publicament que aquesta obra s'executés i han mantingut reunions amb els reperesentants de l'associació veïnal .



Sembla ser que ara al setembre del 2023 les obres es volen acabar, ejecutant la partida pressupostaria destina a tal efecte.

Estarem esperant a Ciutat Jardí







bottom of page