top of page

Microtalls de llum al barri

El pasat mes d'abril el barri de Ciutat ha estat patint una continua generació de talls de llum que ha posat d'amunt la taula la deficiéncia de la instal·lació eléctrica que afecta al nostre barri.


Desde Endesa distribució indiquen que qualsevol persona pot consultar les possibles incidències d'avaries que hi pugui haber a la xarxa mitjançant del link.

https://www.endesadistribucion.es/es/averias.html


A més tambè indiquen que podem obrir una incidència mitjançant el del nombre de telèfon 800 760 706 on indicaran qualsevol informació i/o reclamació respecte al tema.


La por del veïnat és que aquests talls de llum no siguin provocats per la possible ocupació d'espais dins d'alguna casa per dedicar-los a la plantació de marihuana il·legal, ja que fa que el consum elèctric sigui molt alt.

Aquesta pràctica s'està duent a terme a la mateixa horta de Lleida on recientment els Mossos d'Esquadra han desmantellat diferents cultius il·legals "laboratoris de maria" i que van ser descoverts per que van provocar talls de llum que van alertar a la policia.

댓글