top of page

Peatonalització del carrer Carmel Fenech

La comunitat educativa de l'Escola de Ciutat Jardí i l'Ajuntament de Lleida han consensuat tallar el carrer Carmel Fenech al pas de vehicles.

Aquesta reorganització del carrer pot suposar un "caos" circulatori a les hores punta d'entrada i sortida dels nens i nenes per la resta de carrers com Victoria Kent i Enric Farreny, provocant un perill pel carril bici donat que fins ara l'aparcament damunt les voreres i la doble fila era la forma significativa del pares per aparcar, sempre a aquest carrer i al lateral del carrer Victoria Ken.




La nota comunicativa/informativa als pares i mares del Col·legi Ciutat Jardí és molt escueta i poc esclaridora, doncs la major part no savien res de la proposta i menys de la desició.



El projecte redactat per l'Ajuntament i que porta terme en una primera fase que suposará tallar la circulació el tram del carrer Carmel Fenech entre el carrer Enric Farreny i el carrer Victoria Kent i que significa una millora qualitativa per l'Escola Ciutat Jardí, no s'ha comunicat a la ciutadania, concretament a la mateixa Associació fins 4/5 dies abans de portar-ho a terme.









bottom of page